Anuari Estadístic de Terrassa 2003:
Presentació de l'Alcalde

L’Anuari estadístic de Terrassa s’ha anat consolidant, any rere any, com una eina primordial per al coneixement i l’estudi de la realitat de la nostra ciutat. Des de la seva primera edició el 1996, l’anuari no només ha anat actualitzant les dades, sinó que ha crescut amb la incorporació paulatina de noves estadístiques i l’ampliació de l’àmbit d’estudi. L’objectiu és oferir d’una manera molt pràctica i organitzada un important volum d’informació.

De forma paral·lela a aquest creixement, l’Anuari Estadístic s’ha anat acostant cada cop més a la ciutadania amb nous sistemes de difusió. Les dades estan disponibles a internet a través de la web municipal i, des de l’any passat, la informació estadística s’edita també en format CD, amb un nivell d’acceptació molt important. L’edició en CD del 2003 destaca per la incorporació de dos cercadors, per conceptes i per territori, que fan encara més ràpida la recerca.

L’anuari és, doncs, una mostra més de l’objectiu municipal de potenciar la societat de la informació i les noves tecnologies per acostar encara més la informació sobre Terrassa a les institucions i al conjunt de la ciutadania. Aquesta edició recull precisament com a novetat la utilització per part dels ciutadans dels punts gratuïts d’accés a Internet que ofereix l’Ajuntament.

Les estadístiques incloses a l’anuari reflecteixen l’evolució de Terrassa en totes les àrees d’activitat. La ciutat continua progressant, i ho fa tant pel tarannà acollidor dels terrassencs i les terrassenques com per l’existència de projectes que la fan molt atractiva. Tinc la certesa que continuarem aprofitant aquestes potencialitats perquè Terrassa sigui una ciutat emprenedora, cohesionada i cada cop millor per a tots els que hi vivim, hi treballem o, simplement, passegem pels seus carrers.

PERE NAVARRO i MORERA

Alcalde de Terrassa

Terrassa, octubre de 2003

Pàgina principal de l'Anuari

Índex general de l'Anuari